TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 28. 05. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

velka-zadnice

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 7.8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 209
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133287.34 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

velka-zadnice

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Vyčerpaná

08. 02. 2014

Ahojte..jak se vám daří? :) 
Já se cítím totálně vyčerpaná,unavená a totálně bez jakékoli motivace :/ Váha se dolů trošku pohla,ale nic světoborného asi 2kg..Nemám chuť nic a tak nějak sem porušila už 3dnem svůj režim..na váhu sem proto už ani nestoupla :( umím si představit co by mě tam čekalo..Vypadám hrozně už ani nemám chuť kamkoli chodit.Jsem tak tlustá a hnusná,že  si ani neoblíknu nové věci co sem si koupila a pořád jenom čekám než něco zhubnu a budu v nich vypadat lépe :( Ničí mi to celý můj společenský život.Jeden kluk mě pozval do kina a já v představě,že bych se nemohla obléknout nějak hezky jsem jednoduše odmítla,ikdyž bych šla moc ráda.Sice jako kamarádka,ale šla bych.Někdy si třeba říkám: ,, tak vem si ty nové džíny i tlustější lidi nosí takovýhle věci,, ale sotva se odhodlám a vezmu si je na sebe nedokážu v nich vyjít ven na ulici :/ Myslím si,že každý koho potkám by mnou byl zhnusen :/
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 02. 2014 06:09
Jo deprese.Měj radost z těch ztracených kil,bude lip.Toho kina je škoda,je škoda každé promarněné hezké chvilky.To ale teď už víš.Drž se.
09. 02. 2014 08:57
Nesmutni, hubnutí je běh na dlouhou trať. Taky bych se nejraději probudila druhý den o 20 kg lehčí, jenže bohužel no:-) Pozvání do kina, to je paráda, mně se nic takového nikdy nestalo, že by mě kluk z ničeho nic pozval do kina.:( Nepředstavuj si, jak jsou druzí zhnusení tebou, nejsou tebou zhnusení, mají dost svých starostí, problémů. Nezavírej se před světem, vím o čem mluvím, a velmi ti rozumím. O 5 kg lehčí to je krása. Vždyť já za oficiální týden na stobu zhubla jen 400 g:-))) Tak hlavu vzhůru a váhu neřeš.
09. 02. 2014 00:47
No doufám, že jsi nakonec šla! Když tě někdo pozval, taj jsi mu určo sympatická taková jaká jsi. Každá aktivita je na zlepšení nálady lepší, než sedět doma a přemýšlet, co sníst a nesníst.
08. 02. 2014 19:22
Sluníčko, neblázni! Tohle na nás na všechny občas sedne. Bojuj. A dej vědět, jaké bylo kino! Jasny? :-)
08. 02. 2014 16:07
Páni to je depka!! Udělala jsi dobře, že jsi se z toho vypsala. Děvčata mají pravdu, měla jsi do kina jít. Možná ještě není pozdě. Koukám jak ti želvička hezky šlape, vždyť to je úžasné, co by za to někteří dali. Hezky se obleč a jdi na procházku, venku je dnes tak krásně. Pročistíš si hlavu a bude lépe. Nemá cenu být doma zavřená a litovat se. Uvidíš, že bude zase lépe, hlavně to nevzdávej. Drž se!!!
08. 02. 2014 15:49
Depka jak vyšitá! Doufám, že už je ti líp, kdyžs to sem vypsala. Všichni mají pravdu a mluví ze zkušenosti, tohle občas přijde na každého z nás. A jinak TO ti tvůj společenský život neničí, protože si ho ničíš sama. Když tě kluk pozve do kina (i když třeba jako kamarádku), tak asi nebudeš zrůdička s dvěma hlavama, ale spíš to vidím na normální, oplácanou holku (možná trochu silnější). Ale takových je a dokážou se radovat. Nic nevzdávej a uvidíš, že když do toho půjdeš s trochou radosti, tak všechno jde líp. Držím ti palce :-)
08. 02. 2014 15:14
Udělalas velkou chybu, že jsi odmítla. Kamarád chtěl jít právě s tebou a ty jsi ho odmítla. Proč? Jen proto, že se cítíš mizerně? Myslíš, že se jeho pozvání bude opakovat? Co když si tvé odmítnutí vyložil jinak, možná si teď myslí, že on není pro tebe ten vhodný - třeba i jen jako kamarád do kina. Co když se chtěl s tebou sblížit víc? A co kdybys zrovna potkala někoho úplně jiného, který by o tebe projevil zájem. Neuzavírej se doma, ale jak už je psáno níže, dej se drobek do kupy a užívej si.
08. 02. 2014 15:02
To je jako proslov zamindrákované puberťačky:-) :-) :-)
Tak se prober, s takovou náladou nic nedokážeš:-)
Jdi se projít a bude ti určitě lépe.:-) :-) :-)
08. 02. 2014 14:53
Život není jenom o kilech. Moc to řešíš a pak z toho máš depinu. Neblbni, udělej to, co ti tu radí Libuška babinuška, ať ji neopakuji a uvidíš, že bude líp. Nesmíš se tomu tak poddávat. Držím ti palce. :o))
08. 02. 2014 14:49
Koukni set okna,půlka února a sluníčko jako na jaře musí vykouzlit úsmvna tváři:-) To,že se zrovna nedaří,nevadí,potká to každého z nás.Jak radila Liba Babina: namalovat,obléci a vyrazit na procházku a hned bude lepší nálada.Držím palečky:-) :-) :-)

08. 02. 2014 14:48
Zkus mu ještě zavolat, že bys šla! Pak bych se držela rad, které Ti tady napsaly holky. U filmu budeš řešit problémy hlavního hrdiny, na svoje na chvilku zapomeneš. Uvidíš, že Ti bude líp.
08. 02. 2014 12:52
Potřebuješ pořádnou motivaci, ovšem přemítání nad tím, jak jsi hnusná (což není pravda, a to říkám, i když vůbec nevím, jak vypadáš :-)) ti ji nedodá, spíš tě uvrhne do hloubek deprese. Taky se vykašli na ostatní. Vím, že se to lehko říká a hůře dělá, ale z vlastní zkušenosti - jde to. Soustřeď se na vlastní pocity, ne na to, co si myslí nebo nemyslí jiní. Do hlav jim nevidíš, pouze předpokládáš, že si o tobě myslí to samé, co ty o sobě. Pokud se naučíš mít o sobě lepší mínění (teď hned, ne po zhubnutí), budeš pak úplně jinak vnímat i okolí. A teprve pak, co se vyprdneš na ostatní a soustředíš se na sebe, aby ses cítila dobře, tak teprve potom zhubneš. A taky je dost dobře možné, že právě proto, že nemáš společenský život kvůli mindrákům z postavy, nehubneš. Udělej první krok a pozvi někoho do kina. Na těsný džíny se u dobrýho filmu vykašleš a pak zjistíš, že to bylo super a budeš si to chtít zopakovat. Mladí celej život nebudem, tak ho nepromarni doma u televize...:-)
08. 02. 2014 12:45
Souhlas s renca 13, depka nic neřeší, určitě se vidíš moc sebekriticky a nehledáš na sobě neco pozitivního. Pokud jsi se sebou nespokojená, tak se to snž napravit a do toho kina jdi a neřeš, jak v čem vypadáš a více si užívej života. Vidím že želvička ti hezky leze tam kam má, tak ji veď správným směrem a depce se nepoddávej třeba zajídáním čokoládou, asi by to mělo obrácený efekt, spíše si zajdi na procházku nebo si zacvič a uvidíš, hned bude líp:-).
08. 02. 2014 12:39
Škoda, že jsi neviděla film - nepamatuji se jakse jmenoval, ala byl o dvou tlustých kamarádkách a jedné s tělem modelky. Do té nejtlustší se zamiloval nejkrásnější chlap, i ta druhá si našla přítele a ta třetí měůla depku, žese nikomu nelíbí.
Moje rada: Umyj si hlavu, hezky se učeš a namaluj, obleč si, co máš hezkého a jdi se projít. Jdi a usmívej se. Uvidíš, že se budou lidé na tebe také usmívat. Zamčená doma si nepomůžeš a ani nezhubneš.
08. 02. 2014 12:36
Jejda, to je depka, jak z knih!! Stoupni si před zrcadlo, nejlíp nahá, koukej na sebe a napiš si na papír, co je na Tobě hezkého. Věřím, že toho je spousta! Oči, ruce , prsty na rukou, úsměv, vlasy, co já vím, co všechno, pak si vypiš jaká jsi. Věř mi, že ani jedna z "Barbín" není bez chyb. A z vlastní zkušenosti vím, že jestli Tě někdo - chlap pozve kamkoliv, tak vůbec neřeší Tvůj špek, ale vnímá Tě jako celek, jako příjemnou ženu, se kterou si chce vyjít!
08. 02. 2014 12:13
Co to čtu??? Vloudila se nám sem nějaká ,,DEPKA"? To máme občas všichni ,ale je důležité se nad to povznést a radovat se z toho ,že jsme zdraví a to je důležitější než kila navíc.Tak se děvče seber ,venku svítí sluníčko a jdi na rande.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři